duminică, 4 octombrie 2009

Viol la adresa unui popor întreg

Un eveniment neplăcut s-a petrecut ieri in Irlanda. După ce au votat hotărât NU la referendumul de anul trecut cu privire la Tratatul de la Lisabona, irlandezii au votat „frenetic” un „DA” cu mâna strânsă în ușă pentru același referendum. Pentru că așa funcționează democrația în Cealaltă Uniune Sovietică: votăm de un miliard de ori până ce iese cum trebuie. Ce contează ce vrea poporul?!! Păi, ce știe el poporul! Poporul e prost, nu știe nimic, el trebuie să facă așa cum îi spun „înțelepții” UE că altminteri aceștia se supără pe el și nu e bine.


Cam așa s-au desfășurat lucrurile cu Irlanda. După ce anul trecut Irlanda a votat împotriva instaurării unui suprastat, prevăzut în Tratatul de la Lisabona, asupra acestei țări s-au făcut presiuni infernale pentru a accepta acest proiect de constituție. S-a făcut o campanie deșănțată în favoarea tratatului, s-au făcut amenințări și iată că până la urmă Irlanda a cedat. Ce putea să facă? Putea să facă ceva? Evident că nu, mai ales că multe dintre celelalte state ale UE au votat tratatul în parlamentele naționale, departe de ochii opiniei publice.

De ce au votat totuși irlandezii NU prima dată, data care de fapt contează? Nu pentru că ar fi imbecili, nu pentru că ar fi dușmani ai EUropei, nu pentru că nu ar ști ce fac. Ci pur și simplu tocmai datorită faptului că au fost informați. Au știut că acest tratat prevede acordarea de puteri constituționale Uniunii Europene care practic anulează treptat autoritatea statelor componente. Și au mai votat irlandezii NU dintr-un motiv pentru care și Parlamentul României ar fi trebuit să voteze la fel: Uniunea Europeană este condusă de o castă de birocrați, aflați deasupra legii, asupra cărora nu există nici un control parlamentar sau de altă natură. Mai precis, întregul nostru continent este condus de niște indivizi despre care nimeni nu știe decât că toacă miliarde de euro ai concetățenilor lor pentru a debita inepții de genul asomării porcului, interzicerii hanoracelor cu glugă, interzicerii comercializării bananelor mai lungi de nu știu câți centimetri și multe astfel de imbecilități pe care le putem afla, vizitând ca niște buni creștini, azilele de boli neuropsihiatrice, fără a mai trebui să plătim miliarde de euro.


Tratatul de la Lisabona se află acum la mâna președintelui Cehiei. După cum se știe, Vaclav Klaus a refuzat categoric să ratifice acest tratat. A fost amenințat, i s-a spus că va fi demis, dar onorabilul președinte ceh a rămas inflexibil - își sacrifică întreaga carieră politică pentru a păstra independența patriei sale. Bravo lui! Nu e așa că seamănă cu candidatul-starletă la președinția României? Siiiiigur că da! Păi ce Vaclav Klaus și-a propus să scoată țara sa din criză, sau guvernul ceh, sau Banca Națională a Cehiei? Evident că nu. Ca și ai noștri, după cum recunoaște candid starleta română care fuge în lung și în lat după un nou mandat prezidențial. Să fie oare întâmplător că două state ex-comuniste, Cehia și Polonia, refuză să ratifice acest document politic? Sau am putea să ne gândim că după experiența primei Uniuni Sovietice, acestea se tem să nu cumva să cadă sub altă dictatură, mult mai feroce.

Să nu creadă cineva că sunt un dușman al Europei. Dimpotrivă. Unirea popoarelor într-o uniune mi se pare cel mai îndrăzneț proiect politic. Dar nu voi accepta ca acest proiect să încapă pe mâna unor escroci internaționali și internaționaliști care să conducă Europa ca pe o turmă de necuvântătoare, cu cipuri biometrice ca să nu miște nimeni în front. Niciodată! Niciodată nu voi renunța la steagul tricolor al țării mele de dragul stindardului unei țări conduse în mod despotic de tot felul de „înțelepți” și „iluminați” dubioși, cu sănătatea mintală pusă sub un grav semn al întrebării.

Ceea ce s-a întâmplat în Irlanda mi se pare un viol la nivel național. O întreagă națiune a fost violată grosolan și, ceea ce este mai dureros, după această samavolnicie irlandezii au fost puși să aplaude și să se bucure și să spună: We love you, UE!!!! We loveeee youuu! Vi se pare cunoscut? Dacă nu, citiți cărțile despre martirii din Aiud, din Gherla, din Pitești, din Sighet, din Gulag! Oare nu este acesta un motiv pentru care Tratatul de la Lisabona ar trebui respins? Eu cred că da. Vă întrebați de ce nu v-a consultat nimeni cu privire la acest tratat și nu știți mai nimic despre acest lucru? Pentru că cei ce conduc România vă disprețuiesc și vă consideră prea proști pentru a discuta cu dumneavoastră astfel de subiecte, care până la urmă nu vă privesc. Vedeți-vă de treabă! Munciți, produceți euro ca să aibă funcționarii euro ce cheltui. Nu așa e normal?


Există în psihologie un concept numit „sindromul Stockholm”. Acesta se referă la faptul că după ce cineva este supus unui tratament brutal dezvoltă un fel de atracție paradoxală față de agresor, izvorâtă din spaimă. Cred că europenii ar face bine să se obișnuiască cu „sindromul irlandez”... Sau ar face și mai bine să nu se obișnuiască cu el...
P.S. Se pare că prețul pentru „cumințirea” irlandezilor a fost postul de comisar european pentru agricultură.
Între timp, Polonia a semnat și ea tratatul. Acum totul depinde de un singur om: președintele Vaclav Klaus. Va putea acesta oare salva un întreg continent de „democrația” biurocraților de la Bruxelles și Strassbourg? Vom ajunge oare noi, europenii, să vorbim despre el ca despre un G. Washington sau J. Adams al Europei? Să dea Dumnezeu să nu ajungem să vorbim despre el ca despre un A. Lincoln sau J.F. Kennedy.
Poate că vor înțelege și compatrioții noștri de ce este atât de necesar ca președintele României să nu fie o starletă fanariotă, ci un om cu demnitate, capabil să facă sacrificii substanțiale pentru a păstra demnitatea și independența poporului în slujba căruia se află.

Un comentariu:

  1. dap. cam putini vizitatori pt un asa articol. si apoi pe cine intereseaza ....... tb sa muncim, sa producem si sa platim taxe, pe net mai pe myspce or something ca e cool. Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Cateva consideratii cu privire la motivele pentru care consider ca lupta antiecumenista se afla intr-un impas de moment

Ii respect pe toti cei ce scriu cu buna credinta pe pagina mea de facebook , chiar si pe cei ce scriu impotriva mea, imi pare rau ca lu...