marți, 4 mai 2010

Scrisoare adresată camaradului Zob

M-am săturat ca de fiecare dată când scriu ceva pe un site să fiu pus la punct de tot felul de habarnişti, „oameni de bine”, luptători pentru cauzele altora, de parcă aş fi un om nebun, care nu are voie să deschidă gura decât pentru a rosti aceleaşi imbecilităţi comune, care au devenit dogme ale hedonismului subuman transformat in religie universală.
Articolul de mai jos este răspunsul pe care i l-am dat unui mâzgâlitor de site care semnează „Zob” (sugerând, nu e aşa, statutul de mascul feroce, care ar fi poate de apreciat dacă ar fi fost manifestat prin publicarea pe site a numelui din buletin, ca să ştiu şi eu cine mă înjură). Răspunsul adresat lui Zob este valabil pentru toţi cei care nu au ce face şi îşi dau cu părerea pe orice temă, pentru că, după cum spune un fost coleg de-al meu de la Polirom, într-o carte foarte bună, Românii e dăştepţi! Vă las să intuiţi din răspunsul meu ce mi-a scris Zob... (dar pentru că unele lucruri nu pot fi intuite de o minte sănătoasă, trebuie să spun că după domnul Zob gestul meu de a-l reclama la CNA pe Diaconescu în cazul Coruţ face parte dintr-o conspiraţie împotriva patrioţilor români, cu bubuli, cu trădători etc. etc)

Camarade Zob, stăpânii mei americani sunt bine mersi, dar mi-au cerut să fiu foarte vigilent cu tine, pentru că patriotismul tău debordant îi face să nu poată dormi noaptea de spaimă. De fapt tot planul lor de a subjuga Republica Capitalistă România cu ajutorul capitalismo-creştinismului pare compromis de atitudinea ta curajoasă. Mi-au mai poruncit stăpânii mei americani să nu te dau în judecată pentru obrăznicia cu care mă insulţi fără ca eu să îţi fi făcut vreodată ceva şi să îţi spun că facultatea aia despre care scrii tu acolo se numeşte de fapt „postpucism”.

Ştii ce cred eu despre tine, camarade Zob? Că la „fierăria lui Iocan” dumneata ai fi bravul camarad Victor Bălosu (dacă nu înţelegi la ce mă refer, să ştii că e dintr-o carte, se numeşte Moromeţii, o găseşti prin librării. Dacă nu eşti obişnuit să citeşti cărţi, să ştii că s-a făcut şi un film după cartea asta. Bun filmul). Numai el vorbea ca tine, până ce „îi turti a’ lu’ Birică facultăţile”.

Nu pot să nu îmi ascund o curiozitate: din conceptele pe care le vânturi în luarea de poziţie faţă de mine am sentimentul că eşti un legionar francmason. Să nu crezi că mă miră prea tare. Trăim în ţara terţiului inclus (concept inventat de un filozof din Iaşi; terţiul inclus este opusul terţiului exclus, care este, la rândul său, un principiu logic elementar), unde a spune de exemplu că ceva „cade în jos” nu este o exprimare pleonastică, ci o precizare necesară, pentru că aici ar putea foarte bine cădea în sus, aşa cum hoţii sunt oameni cinstiţi, curvele sunt virgine, proştii sunt academicieni, iar laşii, anonimii şi neica-nimeni sunt patrioţi.

Aşa că, dragă Zob, închei această replică a mea cu rugămintea ca atunci când vei avea prima zvâcnire de civism în tine să ne dai de ştire. Îţi promit că nu te voi pârî stăpânilor mei americani, ci voi fi onorat să îţi spun „cetăţene”, titlu cu care m-ai gratulat şi tu azi, lucru pentru care îţi mulţumesc. Până atunci însă nu ar fi rău dacă ai avea măcar bărbăţia să semnezi cu numele adevărat, pe care ţi l-au dat la botez popii aia burduhănoşi de care nu încapi tu în lume. Sunt convins că Decemvirii şi Nicadorii aşa ar proceda, nu crezi? Cât despre Căpitan, cred că dacă ar fi intuit bietul om că toată zbaterea lui te va avea ca rezultat pe tine, şi-ar fi tras un glonţ în cap şi i-ar fi scutit pe stăpânii mei americani, iudeo-masoni şi bubuli de o muncă în plus.
Cu nesfârşită milă şi un pic de dispreţ
(combinaţie specifică exclusiv poporului terţiului inclus)
Mihai-Silviu Chirilă
PS. Dedic tuturor pitecantropilor care mă critică de imi merg fulgii pentru părerile mele exprimate pe alte siteuri această supermelodie pe care Jim Carry a gândit-o pentru ei... Cam aşa arată ei exprimându-şi părerile avizate... Ce melodie se poate dedica mai bine în ţara imposturii totale?

Un comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Cateva consideratii cu privire la motivele pentru care consider ca lupta antiecumenista se afla intr-un impas de moment

Ii respect pe toti cei ce scriu cu buna credinta pe pagina mea de facebook , chiar si pe cei ce scriu impotriva mea, imi pare rau ca lu...