luni, 7 februarie 2011

Credinţă şi tradiţii nemţene (1)

Emisiunea Credinţă şi tradiţii nemţene este o emisiune de cultură şi spiritualitate creştină pe care o găzduieşte postul de televiziune 1TV Piatra Neamţ.

Realizatorul ei este teologul Mihai-Silviu Chirilă.

Emisiunea este săptămânală, se transmite duminica la ora 8.00 şi în reluare în aceeaşi zi de la ora 17.00, şi poate fi urmărită şi pe internet, tastând pe Google (pe Internet Explorer) 1TV Piatra Neamt şi descărcând toolbarul pe care îl oferă Internet Explorer.

Emisiunea îşi propune tematici dintre cele mai variate şi îndrăzneţe, permiţându-şi luxul de a aborda şi multe teme pe care societatea românească contemporană le consideră tabu, fie din laşitate dezgustătoare, fie din sfânta imbeţilitate care tronează ca o regină pe plaiurile noastre, populate odinioară cu oameni atât de inteligenţi şi cuminţi.

Celor care sunt împiedicaţi în vizionarea emisiunii de aspectul oarecum "sauvage" al realizatorului, le-ar prinde bine să se gândească la faptul că emisiunea nu îşi propune să fie una de entertainment şi de defilare pe catwalk.

Aceasta nefiind o scuză pentru aspectul realizatorului, ci doar un motiv pentru a-l ignora şi a vedea emisiunea care s-ar putea să merite acest efort.


Emisiunea de faţă îl are ca invitat pe părintele Liviu Lupu, preot în Gherăieşti, Roman, iar tematica este dedicată misiunii creştine în lumea de azi.

Un comentariu:

  1. Salut!

    As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Cateva consideratii cu privire la motivele pentru care consider ca lupta antiecumenista se afla intr-un impas de moment

Ii respect pe toti cei ce scriu cu buna credinta pe pagina mea de facebook , chiar si pe cei ce scriu impotriva mea, imi pare rau ca lu...