luni, 17 mai 2010

De ce trag clopotele [iadului], Mitică?

Formaţia satanică AC/DC (After Christ Devil Comes este explicaţia reală a numelui, iar fulgerul din mijloc este semnul biblic al demonului care cade din cer ca fulgerul [Luca 10,18], lucru de altfel evocat şi de cântecul de faţă. Trebuie să fii complet imbecil să crezi că denumirea vine de la precizarea referitoare la curentul alternativ şi continuu de pe aparatele casnice, aşa cum mint de îngheaţă apa aia care au ales acest nume) a susţinut o „liturghie” satanică în Bucureşti având ca audienţă zeci de mii de români, unii dintre ei având chiar impresia că sunt creştini.
Dacă cineva mai are vreo îndoială că ieri 60.000 de români au participat la o liturghie satanică desfăşurată în mijlocul capitalei ţării noastre, îl invit să citească versurile acestui cântec pe care toţi le-au fredonat în Bucureşti. Îi rog să citească aceste versuri cu ochii omului sănătos la cap, şi nu cu ochii bolnavului mintal, căruia nu poţi în nici un fel să îi explici că realitatea e una şi ficţiunea din creieraşul său e altceva. Sublinierile îmi aparţin



Hell's Bells

I'm a rolling thunder,
poutin rain
I'm comin' down like a hurricane
My lightning's flashing across the sky
You're only young but you're gonna die
I won't take no prisoners, won't spare no lives
Nobody's putting up a fight
I got my bell, I'm gonna take you to hell
I'm gonna get ya, Satan get ya

CHORUS:
Hell's BellsYeah, Hell's Bells
You got me ringin' Hell's Bells
My temperature's high, Hell's Bells
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil you're a friend of mine
See my white light flashing as I split the night'
Cause if Good's on the left,
Then I'm stickin' to the right

I won't take no prisoners, won't spare no lives
Nobody's puttin' up a fight
I got my bell, I'm gonna take you to hell
I'm gonna get ya, Satan get you
Hell's BellsYeah, Hell's Bells
You got me ringin' Hells Bells
My temperature's high, Hell's Bells

INSTUMENTAL (SOLO)CHORUS
Hell's Bells, Satan's comin' to you
Hell's Bells, he's ringing them now
Hell's Bells, the temperature's high
Hell's Bells, across the sky
Hell's Bells, they're takin' you down
Hell's Bells, they're draggin' you around
Hell's Bells, gonna split the night
Hell's Bells, there's no way to fight, yeah
Ow, ow, ow, ow
Hell's Bells



Iată şi melodia. Să nu vă lăsaţi impresionaţi de faptul că acum e cântată de nişte boşorogi care se dau tipi de treabă. Există undeva pe internet şi varianta în care melodia e urlată cu voci din adâncurile iadului. Faptul că bătaia clopotului este folosită exact ca în bisericile creştine pentru a acompania asemenea versuri se înscrie clar pe linia ritualurilor satanice care mimează şi batjocoresc elemente ale cultului creştin

E dureros să vezi mulţimi uriaşe cântând imnuri satanice. Tineretul acestui popor imbecilizat. Obligat să comită cea mai josnică formă de idolatrie şi să îşi arunce la gunoi tinereţea şi curăţia vârstei. De ce? Imbecilizare completă sub scoarţa unei atitudini pseudoculturale, lipsa oricărei perspective în viaţă. Cumplit. Păcat de acest popor. Din păcate, nemaiavând nici o urmă de valoare spirituală şi de leadership spiritual, acest popor e condamnat să cadă în mâna tuturor impostorilor şi escrocilor pseudointelectuali.
Cât de cumplit sună în acest context un titlu din ziarul Adevărul: „Fulgerul AC/DC a lovit 70.000 de suflete”. Cumplit, nu? Iată cum prezintă acelaşi ziar, în ton cu toate celelalte, „evenimentul”:
„Ieri s-a scris istoria muzicii rock şi la Bucureşti. Angus Young şi Brian Johnson au adunat în acelaşi loc, Piaţa Constituţiei, generaţii de 13 ani cu cele de 60 de ani. 70.000 de oameni au trecut de la extaz la fericire şi înapoi, pe muzica de neoprit a celor de la AC/DC. Ploaia nu şi-a făcut apariţia, dar furtuna s-a dezlănţuit pe scenă.”
Ori sunt eu nebun, ori ăştia care scriu asemenea lucruri prin ziare sunt complet imbecili. Sau, în ţara terţiului exclus, or fi posibile amândouă variantele! Cine ştie!

7 comentarii:

  1. Este mai mult decat regretabil...
    Cu atat mai mult ca s-a permis desfasurarea acestei blestematii pe pamant romanesc, in centrul Capitalei in care toti au luat parte la acest ritual negru!
    Oare Dumnezeu, in Atotbunatatea Sa va mai tolera aceste scapari? Sau,semnele iminente venirii unei rasplatiri nu vor intarzia sa apara?
    P.S
    uRMARESC DE CEVA VREME BLOG-UL DVS., DAR PANA IN PREZENT nu am indraznit sa emit comentarii sau pareri.
    Mentionez ca sunt crestin ortodox, fara a avea pretentii nejustficate in domeniul vast al Teologiei ci, cu voia Lui Dumnezeu, incerc sa gasesc o cale ce duce sigur , in " Ierusalimul Cel de Sus", prin intermediul artei, muzicii.
    Cu aleasa consideratie,
    Zadkielix alias Daniel

    RăspundețiȘtergere
  2. Daniel,

    Drama nu este asa de mare ca astia concerteaza in tara asta, ci ca isi gasesc intre bastinasi (pentru ca unii romani sunt deja redusi la stadiul de bastinasi) adepti fanatici. Citeste ce comentarii au facut la articolul despre concertul la Bucuresti al lui Ozzy Osbourne.

    Uite ce dejectii pot debita toti analfabetii, de ai avea impresia ca satanistii astia sunt rude cu ei.

    Cum e posibil ca tinerii nostri sa fi devenit atat de prosti? Cum e posibil ca cineva sa fie scuipat si crucificat pentru simplul motiv ca are o alta parere decat ei (intamplator e si cea adevarata)?

    Uite cum ma acuza toti idolatrii de dogmatism, de habotnicie. Ce poate fi mai habotnic decat sa fii un slujitor al mentalitatii gregare? Ce poate fi mai dogmatist decat sa iti faci tot felul de idoli spurcati si sa te inchini lor cu trup si suflet, fara a permite o alta parere decat parerea ta.

    Uite, prietene Daniele, cat de pestilentiale sunt laturile pe care le varsa asupra mea si ai sa intelegi de ce uraste Dumnezeu mai mult decat orice IDOLATRIA.

    Multumesc pentru comentariu.
    M

    RăspundețiȘtergere
  3. Versurile sunt metaforice. ACDC n-are nici o treaba cu "satanismul". Ce ma deranjeaza pe mine e ca mai sunt o gramada de oameni cu mentalitati comuniste, pentru care orice purtator de plete este vinovat prin definitie. Ma gandesc la baiatul ala amarat de 14 ani care risca sa fie exmatriculat fiindca poarta parul "prea lung".

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga domnule Grigorescu (presupun ca sunteti insusi N Grigorescu),

    De unde stiti dumneavoastra ca sunt metaforice versurile? Pai in conditiile astea putem spune ca si discursurile lui Hitler sau Stalin sunt metaforice. Ca sa nu mai vorbim de alea ale lui Mao Zedung care sunt de-a dreptul hiperbolice.

    Cat despre treaba cu parul prea lung si cu mentalitatile comuniste, sa stii ca eu am primit astfel de tratament cand eram tanar si aveam parul lung fara a fi adeptul unor decervelati precum impostorii de la ACDC. Se intampla in anii '90 si eu eram "vinovat prin definitie" intr-un mediu extrem de restrictiv cum era seminarul teologic.
    Asa ca te rog, canta partitura asta cuiva care nu stie despre ce e vorba. Eu am fost tuns pentru ca purtam parul lung asa ca stiu cum e si cu toate astea parerea mea despre ACDC e aceeasi, pentru ca este una bazata pe cercetari serioase in domeniul manipularii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aşa, şi? Ce vrea să spună de fapt jelania asta patetică şi bombastică, cu iz de lemn, domnule Chirilă? Şi cui vă adresaţi, dacă tot sîntem un "popor imbecilizat", al cărui reprezentant oricum sînteţi, fie ca vreţi sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Ivanescu,

    Vreau sa spun exact ce ati vazut mai sus. Daca cititi mai sus mottoul blogului, vedeti si cui ma adresez. De ce va deranjeaza atat de mult ce am scris. De ce o luati atat de personal? Am atins vreun punct sensibil? Doare adevarul?

    Daca nu va plac jelaniile patetice, cititi siteul Observatorului cultural sau al New York Times. Va obliga cineva sa ma cititi? Sau nu am dreptul la o opinie? Sau in societatea asta mizerabila ai voie sa ai o opinie atat timp cat e cea a majoritatii si cat e iluzia cu care se imbata multimile. Sau poate ca e absolut obligatoriu ca eu sa cad pe spate de adoratie fata de toti basinosii care isi fac pensia pe meleagurile mioritice si va fac favorul de a va gajai si dumneavoastra, adoratorii lor, dupa un secol urletele animalice care i-au introdus in manualele de zoologie la "specii periculoase disparute". Cum e?

    In alta ordine de idei, "patetic" in limba romana nu inseamna ce v-au invatat pe dumneavoastra filmele americane ca inseamna in engleza. Cred ca folosind acest cuvant, cu care ati vrut sa ma umiliti, mi-ati facut in romaneste un compliment chiar, pentru care va multumesc.
    Si jelania, daca mai puneti mana pe carte, pe carte serioasa, nu pe toti intelectualii sfertodocti, vedeti ca e o specie literara apreciabila, iar expresia corecta menita sa ma faca sa ma las de scris e "limba de lemn". Izul de lemn il are vinul bun care se tine in butoiaie.
    Asa ca daca vreti sa ma puneti la punct, desi nu vad de ce ati vrea sa faceti asta, de vreme ce nu v-am facut nimic personal, incercati sa manuiti o limba cum se cuvine. Va avertizez ca eu manuiesc vreo 10 asa ca nu o sa va vina foarte usor sa ma puneti in incurcatura.

    Va admir pentru ca v-ati dat numele intreg (daca e adevarat). Va dau un sfat. Nu trebuie sa va enervati. Sunt atatia mancurti care au umplut internetul cu laude desantate la adresa pensionarilor in cauza incat puteti citi o luna incantandu-va privirea. Nu ma cititi pe mine. Ce poate invata cineva atat de rafinat ca dvs. de la unu ca mine? De ce sa ma lasati sa va supar?
    Si o ultima intrebare: credeti ca daca dumneavoastra personal vi se lua spaga la vama si ii reclamati pe vamesi i se intampla vreunui vames ceva cat de cat? Va asigur ca nu. Intelegeti diferenta intre dumneavoastra si idolii dvs? Ei fac un business, scot un ban de pe un bilet de concert, apar pe sticla, asta e tot, nu e mare filozofie, ce e asa de greu de inteles?
    M

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca tot zici de AC DC chestii de astea, sunt curios ce zici de Slayer... aia vin in Romania anul asta chiar de Rusalii - http://www.metalhead.ro/slayer/stiri-slayer/concert-slayer-in-romania-aid-110430-l-1

    Si astia chiar au versuri sataniste, AC DC sunt copilasi obraznici fata de ei. Cauta pe "Google" Slayer lyrics, si chiar o sa ai cosmaruri :)

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Cateva consideratii cu privire la motivele pentru care consider ca lupta antiecumenista se afla intr-un impas de moment

Ii respect pe toti cei ce scriu cu buna credinta pe pagina mea de facebook , chiar si pe cei ce scriu impotriva mea, imi pare rau ca lu...