marți, 21 iunie 2011

Revista Valea Muntelui, nr. 2/2011

8 comentarii:

  1. felicitari pentru aceasta revista

    RăspundețiȘtergere
  2. carmen paduraru5 iulie 2011 la 15:08

    Nu uita, te rog, ca eu vreau 15 exemplare, pe hartie. Nu imi place sa citesc pe ecran!

    RăspundețiȘtergere
  3. vroiam sa stim cand puteti posta inregistrarea cu emisiunea "Credinte si traditii nemtene"din data de 26 iunie cand l-ati avut invitat pe profesorul Ioan Vladuca,a fost o emisiune extrem de interesanta si as dori sa o revad si sa trimit linkul inspre alti frati pe care ii intereseaza subiectul dezbatut in editia respectiva.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aia despre suflet? Interesanta, nu e asa? o sa o punem pe net in cateva zile. E deja in lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doresc sa va rog sa postati neaparat si emisiunea de duminica trecuta in care l-ati avut invitat pe Silvian Man, este deosebit de folositoare si imi place foarte mult cum acest tanar student spune adevarul fara ocolisuri.Intentionez sa descarc emisiunea de pe youtube si s-o pastrez pt. viitor.Eu sunt din Ardeal si la noi nu prea se fac emisiuni si conferinte prea indraznete decat foarte rar...cine stie de ce?Probabil ca si crestinii ardeleni in mare parte sunt mai mult atrasi de partea materiala si au tendinta de a inghiti majoritatea gogosilor oficiale...au simpatii inspre ecumenism etc.Sper sa nu exagerez dar emisiunea dvs mi se pare ca o gura de oxigen sau ca o gura de apa proaspata de izvor in acest context al dezinformarilor si mistificarilor media.Din pacate nu pot urmari emisiunea dvs in fiecare duminica ,dimineata sunt la biserica iar seara pot interveni tot felul de probleme etc.Cat mai multe inregistrari ar fi bine venite...sunt foarte folositoare mai ales in contextul actual de confuzie,dezinformare si dezbinare...o emisiune echilibrata cu argumente pertinente aduse atat de dvs cat si de invitati.Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se lucreaza la punerea pe internet a emisiunii cu Silvian Man. Sa stiti ca emisiunea se da si in reluare la ora 8 seara, duminica. Daca imi dati o adresa postala la adresa revistavaleamuntelui@gmail.com o sa incerc sa va trimit cateva inregistrari ale celor mai importante emisiuni. Multumesc mult pentru interesul aratat.

    RăspundețiȘtergere
  7. La pagina nr. 16 este o fotografie care mă interesează atât în ceea ce privește vechimea ei, transhumanța, cât și cele două creste / Pietre in planul secund și pe care aș include-o - cu acordul autorului - în cercetările mele legate de aceste locuri.

    La pagina 18 autorul pomenește de ”vama ursului” - cu ghilimelele de rigoare. Aș dori mai multe amănunte despre acest loc și/sau punct. De-a lungul anilor am încercat, în mare măsură și reușit, să identific și să localizez/fotografiez toate toponimele folosite de precursorii mei - chiar dacă o bună parte din ele astăzi sunt uitate și deformate, dar despre această ”vamă” nu am auzit.

    Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Cateva consideratii cu privire la motivele pentru care consider ca lupta antiecumenista se afla intr-un impas de moment

Ii respect pe toti cei ce scriu cu buna credinta pe pagina mea de facebook , chiar si pe cei ce scriu impotriva mea, imi pare rau ca lu...