joi, 9 iunie 2011

Credinţă şi tradiţii nemţene 16

Credinţă şi tradiţii nemţene vă propune o discuţie despre familia creştină, despre valorile care o compun, despre paradigma socială contemporană a familiei, cu doamna judecător Carmen Păduraru.



De ce familia creştină se află în declin? Ce este familia în general? De ce familia a pierdut latura ei creştină? Ce se poate face?

Totul intr-un dialog interesant cu judecătorul creştin Carmen Păduraru

7 comentarii:

  1. BUna seara,vroiam sa va intreb care a fost atmosfera conferintei de aseara?Cum au decurs discutiile?Puteti sa postati in viitor o inregistrare?Eu provin dintr-o zona destul de indepartata de judetul neamt si din pacate la noi nu prea se organizeaza astfel de evenimente care ar putea parea pana la urma destul de "curajoase" daca ne gandim mai bine.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost interesanta, s-a discutat, s-au spus lucruri interesante, dar daca au folosit se va vedea in timp.
    Daca imi vor da parintii de la Petru Voda si mie o inregistrare, am sa o postez sigur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum citesc ca sunteti printre altii subiect de polemica in blogosfera http://moreparks.wordpress.com/2011/06/19/comunicat-ultimatum-pentru-blog-erii-ortodocsi-care-scriu-impotriva-rock-ului/
    ceea se este de fapt foarte bine pana la urma,deveniti mai cunoscut chiar daca vi se aduc astfel de atacuri sodate poate si cu chemarea in instanta pe motiv cica de discriminare a rockerilor...si este poate inca un semnal ca sunteti pe drumul cel bun in activitatea dvs.

    RăspundețiȘtergere
  4. Discriminare a rockerilor? Ce mai e si asta? Discriminare fata de ce? In ce consta discriminarea? Ma rog, fiecare poate sa spuna ce doreste, asa ca nu e problema. Eu nu am atacat pe nimeni niciodata personal, in afara poate de Ozzie Osbourne, tot ce am spus am spus cu acoperirea documentelor, nu bat campii, nu stiu de ce as fi eu subiect de atacuri. Sa mergem in instanta, sa imi explice domnii rockeri ce legatura este intre ei si insemne satanice precum 666 sau salutul cu coarnele sau versuri ca cele ale lui Ozzie Osborne si sa lasam un judecator sa decida, daca asta vor. Interesant, credeam ca rockerii sunt antisistem, dar vad ca nu e asa.
    Mersi pentru informatie. Habar nu aveam ca articolele mele deranjeaza atat de mult. Oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  5. BUNA ZIUA DOMNULE MIHAI SILVIU CHIRILA
    VA APRECIEZ PENTRU EMISIUNILE PE CARE LE MODERATI CU ATATA DRAGOSTE SI CURAJ.EU AM PUBLICAT EMISIUNILE D-VOASTRA SI PE BLOGUL MEU BOTOSANEANUL ORTODOX (http://botosaneanulortodox.blogspot.com/)DACA DORITI PUTEM FACE SCHIMB DE BANNER SI LINK PENTRU A NE AJUTA UNUL PE ALTU SA PROMOVAM VALORILE ACESTEI TARI.ASTEPT RASPUNS LA COMENTARIUL MEU

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos, sigur ca sunt de acord sa schimbam bannere si link. Cum sa nu. Vedeti ca pe revista mea am si cativa colaboratori botosaneni. Dati clic pe imaginea revistei de la stanga si cititi despre asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. vreau sa fac schimb de bannere
    www.manastirea-vlahuta.com
    trimiteti email de pe formular cu scriptul bannerului dvs., iar eu o sa va raspund
    Doar daca va place situl

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Cateva consideratii cu privire la motivele pentru care consider ca lupta antiecumenista se afla intr-un impas de moment

Ii respect pe toti cei ce scriu cu buna credinta pe pagina mea de facebook , chiar si pe cei ce scriu impotriva mea, imi pare rau ca lu...